CURS 2017/18

14 desembre, 2017 at 19:35

El curs 2017/18 a Món Menut està amb les places cobertes.

 

CURS 2016/17

28 novembre, 2016 at 17:29

Aquest curs 2016/17 hi ha un gran canvi en Món Menut; som dues mares de dia acompanyant a un grup de set infants d’entre 7  i 19 mesos. Actualment no tenim places lliures i tenim oberta una llista d’espera que cara el mes de abril/maig i en funció de les actuals places podriem donar resposta a les diferents demandes cara al curs vinent. Al mes de juliol hi hauran dues places vacants però que no sabrem de la seva continuïtat pel proper curs fins els mesos esmentats.

Aquest curs estem sempre a la mateixa llar a diferència del curs passat que compartiem dues.

A partir del 1 de maig s’obre període de matrícula en funció de les places que quedin lliures respecte les famílies d’aquest curs.

 

 

TANCANT EL CURS

30 juny, 2015 at 8:54

En un mes es tanca el primer curs de Món Menut amb un balanç molt positiu gràcies a les families que he tingut.

Primer de tot he d’agrair a les famílies dels meus quatre primers menuts  la confiança que han mostrat amb la figura de Mare de dia i amb mi més concretament. Han estat unes families de luxe per a mi i molt entregades al projecte comú de criança.

Hem compartit un curs de molts canvis… les adaptacions, els reptes, l’esforç en mantenir uns criteris comuns per al bé dels petits, els nous aprenentatges, els avenços, l’assoliment estable d’unes rutines (important per a la seguretat d’ells), els moments de jocs, de música, de motricitat, d’estones de parc, convivència amb altres Mares de Dia…….. tot un seguit de situacions que m’han fet créixer com a persona i com a acompanyant.

Només puc dir : MOLTES GRÀCIES

Pel proper curs 2015-2016 hi ha un canvi en Món Menut i és que unim forces i projecte amb la Roser, Mare de Dia del projecte Acompanyant Petits Tresors que es troba a la Pl. Lesseps a 10 minuts de casa meva. La idea és treballar les dues juntes amb un màxim de 6 nens garantint la ratio marcada per la Associació Llars de Criança, de la que sóc membre fundador.

Bé espero que el proper curs sigui com a mínim tant bo com aquest primer any com a Mare de dia.

Fins aviat.

ESPAI OBERT: SETEMBRE 2014

13 setembre, 2014 at 7:15

Bé, ja es pot dir que després d’un llarg temps de preparació personal i de preparació de l’espai per fi s’obren les portes de Món menut.

Amb il.lusions, ganes i molta empenta per fer les coses ben fetes i per acompanyar des del respecte a tots aquells infants que vulguin compartir estones de joc, de companyia, d’alegries, d’aprenentatges……..

 

ENTRADA A LA PRIMAVERA

24 març, 2014 at 12:49

Bé….. quan de temps….. i ja tenim aqui la primavera!!!!!!!

Durant aquests mesos he estat una mica allunyada del meu Món Petit però tot arriba. Encara no puc dir que tingui obert l’espai que amb tantes ganes espero obrir. Sí que puc dir que estem avançant molt amb l’Associació Llars de Criança (de la que sóc membre fundador) i poc a poc anem ampliant la xarxa de mares de dia per tot Catalunya. Ens podeu trobar al Facebook o al web www.llarsmaresdedia.com.

Durant aquests mesos hem ofert el 1er curs de formació de primers auxilis per nadons i nens amb Cruz Roja i ha estat tot un èxit. Al juliol es farà un altre per qui vulgui. Encara que no siguis soci, si t’interessa el pots fer amb nosaltres.

Ara , al mes de maig proposem un curs de Pickler (el moviment lliure del nen).

Bé fins aviat!!!!!!!

 

 

 

I DESPRÉS DE L’ESTIU…

24 setembre, 2013 at 20:43

Arribo de les vacanves amb un petit canvi en torn a seguir el meu camí com a mare de dia.

Actualment he d’informar que fins el proper mes de gener o febrer no puc enllestir el meu projece de mare de dia.

Sí que he de recalcar que durant aquestes mesos passats i fins el gener estaré treballant per la formació de l’Associació “Llars de criança (mares de dia)” i que, en tot moment continuu vinculada a tot el que això comporta.

Estem treballant, ara fa un any, en la seva formació i la nostra principal missió és donar a conèixer la figura de la mare de dia com a professional de la petita infància en una marc educatiu confortable pels més menuts de la casa.

Des de l’Associació volem que es reconegui aquesta figura i treballem a l’hora pel reconeixement legal del mateix.

Ens estem assessorant moltíssim a nivell jurídic amb professionals que ens puguin donar una empenta i a l’hora també treballem per millorar la nostra pròpia gestió a través de cursos i assessoraments.

L’associació disposa d’una xarxa de mares de dia i en breu ens podrem fer més grans.

 

Fins molt aviat!!!!!!!!!!!

Benvinguts al meu blog

18 juny, 2013 at 21:51

Tota la meva “història” de mare de dia comença per casualitat fa més d’un any en un parc de Barcelona quan estava amb la meva filla gran i embarassada de la petita. Allà vaig conèixer a una noia que acollia a casa seva a una nen i amb la que durant mesos de trobades i sempre parlant d’educació i d’altres maneres d’atendre els més petits ella em va parlar d’aquesta figura, per mi desconeguda.

Després d’un temps i a través d’ella  decidim  conectar amb altres persones que estan interessades en aquest tema i així ho fem. Des de la primera trobada ja tinc la sensació de que surgirà alguna història maca veient  l’empenta amb la que ve la gent, i poc a poc ens posem a treballar per la formació d’una Associació on  donar a conèixer la figura de la mare de dia i amb la que s’ofereix una xarxa de mares de dia.

Ens ha costat molt organitzar-nos com a tal però amb les ganes de totes plegades i amb diferents assessoraments, després  de quasi  bé un any de preparació i de molta feina ens constituïm com a Associació Mares de dia (Llars de Criança).

El meu projecte personal s’iniciarà el proper mes de setmbre amb gran il.lusió i ganes d’enllestir-ho. Tinc la gran sort que la Clara (la meva filla petita) formarà part d’aquesta iniciativa.