Benvinguts al meu blog

18 juny, 2013 at 21:51

Tota la meva “història” de mare de dia comença per casualitat fa més d’un any en un parc de Barcelona quan estava amb la meva filla gran i embarassada de la petita. Allà vaig conèixer a una noia que acollia a casa seva a una nen i amb la que durant mesos de trobades i sempre parlant d’educació i d’altres maneres d’atendre els més petits ella em va parlar d’aquesta figura, per mi desconeguda.

Després d’un temps i a través d’ella  decidim  conectar amb altres persones que estan interessades en aquest tema i així ho fem. Des de la primera trobada ja tinc la sensació de que surgirà alguna història maca veient  l’empenta amb la que ve la gent, i poc a poc ens posem a treballar per la formació d’una Associació on  donar a conèixer la figura de la mare de dia i amb la que s’ofereix una xarxa de mares de dia.

Ens ha costat molt organitzar-nos com a tal però amb les ganes de totes plegades i amb diferents assessoraments, després  de quasi  bé un any de preparació i de molta feina ens constituïm com a Associació Mares de dia (Llars de Criança).

El meu projecte personal s’iniciarà el proper mes de setmbre amb gran il.lusió i ganes d’enllestir-ho. Tinc la gran sort que la Clara (la meva filla petita) formarà part d’aquesta iniciativa.