TANCANT EL CURS

30 juny, 2015 at 8:54

En un mes es tanca el primer curs de Món Menut amb un balanç molt positiu gràcies a les families que he tingut.

Primer de tot he d’agrair a les famílies dels meus quatre primers menuts  la confiança que han mostrat amb la figura de Mare de dia i amb mi més concretament. Han estat unes families de luxe per a mi i molt entregades al projecte comú de criança.

Hem compartit un curs de molts canvis… les adaptacions, els reptes, l’esforç en mantenir uns criteris comuns per al bé dels petits, els nous aprenentatges, els avenços, l’assoliment estable d’unes rutines (important per a la seguretat d’ells), els moments de jocs, de música, de motricitat, d’estones de parc, convivència amb altres Mares de Dia…….. tot un seguit de situacions que m’han fet créixer com a persona i com a acompanyant.

Només puc dir : MOLTES GRÀCIES

Pel proper curs 2015-2016 hi ha un canvi en Món Menut i és que unim forces i projecte amb la Roser, Mare de Dia del projecte Acompanyant Petits Tresors que es troba a la Pl. Lesseps a 10 minuts de casa meva. La idea és treballar les dues juntes amb un màxim de 6 nens garantint la ratio marcada per la Associació Llars de Criança, de la que sóc membre fundador.

Bé espero que el proper curs sigui com a mínim tant bo com aquest primer any com a Mare de dia.

Fins aviat.